wrapper

Среда, 15 марта 2017 02:41

Як глазування українських блогерів зробили українську суддю відомою у Великобританії

Оцените материал
(0 голосов)

На днях у мережі з'явилось фото рівненської судді - це суддя Млинівського районного суду Рівненської області Алла Бандура.

Фото на своїй сторінці в Фейсбуці опублікував волонтер Леонід Краснопольський.

"Зустрітися... Суддя Лінч", - прокоментував він фото.

Буквально за добу фото облетіло увесь інтернет. Українці глазували з зовнішнього вигляду жінки. Основні коментарі стосувалися макіяжу та зачіски жінки.

Аллу Бандуру зрівнювали навіть з Урсулою з мультфільму "Русалонька".

17308959 625826080960069 6791325670495443071 n

Проте, знайшлися й українці, які розкритикували блогерів, що підняли на сміх зовнішність.

Наступного дня у мережі згадали історію 11-річної давнини, коли Алла Бандура дивом вижила після нападу зловмисників. У 2006 році двоє чоловіків нанесли їй 12 (!) колото-ножових поранень.

suddya istoriya1 1


В решті решт молва про славу дійшла й до самої героїні. Алла Бандура дізналась, що стала зіркою інтернету. Про свої враження від такої популярності вона розповіла газеті «Сегодня».

«Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці. Вона подзвонила мені і почала плакати в трубку. Запитує: «Тьотю, тебе не звільнять?» Я спочатку навіть не зрозуміла, про що мова, поки не з’ясувалося, що виною всьому нещасна фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде», — повідомила суддя.

В цей час вона була на лікарняному.

За словами Бандури, знімок був зроблений для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.

«Ми розглядали справу і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я на швидку руку навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото. Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути із зачіскою. Не дозволяю собі з’явитися на вулиці непричесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і манікюрчик був», — розповіла суддя.

Вона вважає, що суддя повинен бути психологічно готовий до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому намагається не нервувати.

«Я не ображаюся на дотепників з мережі. Просто дивно, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого — переживу. Я навіть прощаю ту людину, яка першою поширила фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією вона поцікавилася моєю думкою. Бо складається враження, що вона переслідувала якийсь певний інтерес», — додала Бандура.

Колеги Алли Бандури розповіли, що вона людина стійка та сильна. Ще в 2005 році на її життя здійснювали замах злочинці, бажаючи помститися за строгий вирок. Сама ж Бандура це підтвердила.

«На мене було скоєно напад в моїй квартирі. Один з нападників, забравшись через балкон, приставив ніж і сказав:» Відкривай двері, братва прийшла вершити суд над тобою «. Мене тоді 12 разів ударили ножем — один удар пройшов за міліметр від серця. .. «- розповіла суддя.

Згідно з матеріалами слідства, напад стався через професійну діяльність.

«Один з обвинувачених був сином жінки, справу якої я розглядала. Я перенесла стрес і заробила проблеми зі здоров’ям», — сказала нам Алла Петрівна.

Вчора стало відомо про популярність української судді в Великобританії. Про неї написала газета Daily Mail.

"Українська суддя стала жертвою численних жартів в інтернеті після того, як її образ у страшному макіяжі став вірусним. Вона є точною копією Урсули - напівжінки-напівосьмінога з мультфільму "Русалонька", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Daily Mail наголосили, що, тоді як лиходійка Урсула була вбита на кораблі, українська суддя пережила замах на своє життя.

"У 2006 році двоє невідомих злочинців вдарили її ножем 12 разів, але вона вижила. Пані Бандура, суддя Рівненської області, явно зроблена з міцного матеріалу", - резюмували журналісти.

17202921 431386510532184 7433582719361352788 n

Прочитано 78 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.