wrapper

Среда, 02 ноября 2016 14:41

"Тур, який вставляє": скандал з Добкіним-молодшим у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Народний депутат від Оппоблоку Дмитро Добкін (брат одіозного народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна) під час засідання Верховної Ради замовив відпочинок за 135 тисяч євро. Після цього він сховався за колону, запив щось водою і повернувся в крісло нардепа вже з дивним виразом обличчя.

Відповідне відео опубліковане на Youtube на каналі TVgolosnaroda.


Добкін прикривав рукою свою переписку з абонентом на ім'я Ірина, також вона позначена в телефоні іменем одного з відомих туроператорів.

Однак автору відео вдалося упіймати частину переписки, з якої зрозуміло, що мова йде про замовлення туру вартістю 135 тисяч євро на 6 осіб.

 

Переписка Добкіна з Іриною

 

Після цього Добкін взяв пляшку води, сховався за колону в сесійній залі Ради, запив щось і вийшов вже у збудженому стані.

Відео датоване 1 листопада. У середу, 2 листопада, виступаючи у Верховній Раді, нардеп Семен Семенченко (Самопоміч) з трибуни Ради висловив обурення такою поведінкою Добкіна.

"Я хочу звернутися до Опозиційного блоку. Я наполягаю, щоб Дмитро Добкін вийшов сюди і відповів на цю репліку", - сказав Семенченко.

"Я не розумію, що відбувається за тією колоною? Коли - чи то то таблетки приймає, чи то ще щось, і людина веде себе неадекватно", - заявив Семенченко. Він закликав Добкіна-молодшого скласти мандат.

Дмитро Добкін пройшов у Раду по 178 виборчому округу в Харківській області. За весь час свого депутатства він не вніс до парламенту жодного законопроекту.

Згідно з декларацією, у Дмитра Добкіна тільки готівкою є 10 млн гривень і півмільйона доларів. Ще понад 160 тисяч гривень і 20 тисяч доларів він тримає на рахунках у банках.

При цьому крім зарплати з держбюджету Дмитро Добкін отримав у 2015 році компенсацію за оренду житла - 167,9 тисяч гривень.

Прочитано 110 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.