wrapper

Воскресенье, 06 ноября 2016 18:42

Міністерство соцполітики влаштувало банкет в елітному готелі Києва за кошти міжнародної допомоги (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Голова Міністерства соціальної політики України Андрій Рева до Дня працівника соціальної сфери зібрав керівників профільних департаментів обладміністрацій і міськрад у Hilton - одному із найдорожчих готелів Києва, повідомляє "Обозреватель".

Офіційним приводом для зібрання чиновників вказувалося обговорення досягнень у соціальній сфері та проведення соціальних реформ, зокрема, надання населенню субсидій.

"Однак, упевнитися в цьому співробітникам ЗМІ не дали: грубо порушивши журналістські права, кореспондента "Обозревателя" не пропустили на захід" - пише видання.

За данними видання, міністр соціальної політики організував бенкет за рахунок коштів міжнародної допомоги. Вартість подібних заходів у готелі Миколи Мартиненка становить від 50 до 100 тисяч доларів.

img5808 2

img5824 1

img5825

img5826

img5829

"Весь народ шокований від такого марнотратства. У соцсфері заробітні плати низькі 2-2,5 тисячі гривень, а Рева замість підняття зарплат працівникам влаштовує банкети в Hilton. Ні за Розенка, ні за Денисової такого не було" - прокоментував ситуацію один із учасників зустрічі.

Деякі запрошені чиновники навіть відмовилися бути присутніми на зустрічі, оскільки вважали аморальним проведення подібних бенкетів тоді, коли в країні йде війна.

"Брали участь керівники департаментів соціальної політики облдержадміністрацій та міських рад. Деякі відмовилися, тому що гуляння під час війни - аморальне", - заявив співрозмовник "Обозревателя".

"Ми звертаємося до президента Петра Порошенка і прем'єра Володимира Гройсмана з проханням публічно відреагувати на дії міністра соціальної політики Андрія Реви, який у важкий для країни час проводить святкування за рахунок коштів міжнародної допомоги" - пише "Обозреватель".

Прочитано 25 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.