wrapper

Вторник, 08 ноября 2016 01:07

Втекли від снарядів Донеччини, а загинули на дорозі в столиці. Подробиці ДТП, де загинули батько та син (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

У Києві просять підтримати родину переселенців з Ясинуватої (Донецька область), де в страшному ДТП 6 листопада одразу загинув голова родини та 7-річний син. Про це пише в Фейсбуці Svetlana Polukhina.

Світлана пише, що в родині Талалаєвих було три сина - Владислав, Даниїл та Платон. Саме через них батьки (Ірина та Сергій) переїхали з Донеччини в місто Буча Київської області та починали там заново своє життя.

"Батько Сергій працював, оплачував орендовану квартиру і годував сім'ю, мама Ірина, вчителька школи, я була в декреті з дворічним сином Платоном. Старший син Владислав студент. Середній син Данило семи років мріяв сходити в цирк на виставу, побачити слонів, жирафа, тигрів" - пише Світлана.

6 листопада сім'я в перший раз потрапила в цирк Кобзов, розташований в районі СкайМолла на Московському проспекті. У цей день мама Іра з дворічним Платоном залишалася вдома в місті Буча. Старший син Владислав зі своєю дівчиною пішли вперед через дорогу по пішохідному переходу. Сергій і семирічний Даня хотіли наздогнати брата, які не звикли до жвавому київським руху і не розрахувавши свої можливості, перебігали дорогу в невстановленому місці.

"Папа розплатившись за свою помилку, загинув на місці. Семирічного Даню відкинуло так далеко, що швидка і поліція не змогли відразу його знайти. У дуже важкому стані Даню відправили в клініку Охматдит, де до ранку і малюк і лікарі боролися за його життя, але безуспішно, дитина скончался" - йдеться в повідомленні.

Як пише ТСН, місце, де загинули Сергій з Даніїлом - це чотири смуги у кожний бік та метровий бетонний відбійник посередині. Машини по ній проносяться щосекунди. Чоловік із сином до відбійника не добігли, бо машина збила їх у крайній лівій смузі, на зустрічну вони перелетіли після удару.

Навіть вдень, коли світло і видимість відмінна ходити тут і по тротуару досить страшно. Це дорога, яка з'єднує центр міста з величезним спальним масивом – Троєщиною. Тут завжди дуже щільний рух і середня швидкість потоку значно перевищує дозволену правилами.

Рівно два тижні тому на цій самій магістралі загинув ще один чоловік. Він встиг добігти до відбійника та перестрибнути його. Вже за зустрічній його збили по черзі одразу три автомобілі. Два водії втекли з місця події. Третій зізнався, що навіть не зрозумів, що сталося.

У поліції кажуть, що нині з'ясовують обставини аварії, у якій загинули батько з сином. Відкрито кримінальне провадження.

За першою версією ТСН, Сергій з сином побіг через дорогу, бо побився об заклад зі старшим сином, що подолає цю відстань швидше, ніж той через підземний перехід. Але пізніше телеканал зв'язався з 21-річним сином Владиславом, та з'ясували, що ніяких "парі" насправді не було.

 

"Жодних спорів не було. Я був зі своєю дівчиною, а тато – з моїм братом. Ми пішли до цирку, після цирку хотіли дістатись метро, ми не бачили жодних переходів, і почали шукати. Тато в мене не вживає алкоголю майже ніколи , і тоді також був абсолютно тверезим.

Вийшло так, він сказав – "треба перебігти". Я не знаю, що в нього в голові було. Я зупинився подивитись на карті в телефоні, де знайти перехід, і довго шукав, а вони пішли у зворотний бік в напрямку Троєщини, а потім повернулись та пішли в бік зупинки. Я подумав, вони на зупинці почекають на якийсь транспорт, а вони пішли далі і почали перебігати дорогу", - розповів ТСН телефоном 21-річний хлопець.

Хлопець з дівчиною за короткий проміжок часу також пішли у напрямку зупинки та побачили, що деякі машини зупинились з аварійною сигналізацією, а невдовзі прибула карета швидкої. Підійшовши ще ближче хлопець побачив під ковдрою свого 7-річного брата.

Нині вся родина перебуває у дуже важкому стані. Після судмедекспертизи родині передадуть тіла загиблих, тоді вони зможуть їх поховати.

 

Прочитано 104 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.