wrapper

Четверг, 17 ноября 2016 22:19

"Так вообще уходите, Вы чьи-то места занимаете" - вихователька мамі на претензію за побори в садочку

Оцените материал
(0 голосов)

У київському садочку вихователька запропанувала мамі дитини взагалі підти з садочку на претензію за постійні побори. Про це пише в Фейсбуці журналіст Мар'яна П'єцух, повідомляє "Україна небайдужа". 

15078787 1435092929869340 2806335387044584389 n

"Анна - це виховательки в дитсадку, яка ось так відповіла мамі дитини в чаті, бо та обурилась в дуже стриманому і виховному тоні, навіщо безперестанно збирати гроші на подарунки на різні свята усім, включаючи медперсонал і завхоз дитсадка" - пояснює інцидент Мар'яна.

Журналістка зазначила, що садок, про який йдеться, розташований в Києві, але це не так важливо, "бо це типове в головах людей по всій Україні".

В коментарях до посту українці зазначили, що деякі батьки найчастіше самі провокують вихователів та персонал садочків на безперестанне збирання грошей, бо вважають, що так "краще складеться життєвий шлях в їхньої дитини".

Прочитано 288 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.