wrapper

Среда, 07 декабря 2016 16:43

Матері, що залишила на 9 днів двох маленьких дітей світить 8 років (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Матері, яка на 9 днів зачинила у квартирі без води та їжі двох малих дітей, сьогодні обиратимуть запобіжний захід.

Її звинувачують у залишенні в небезпеці, через яку однорічний син загинув, а дворічна донька потрапила у реанімацію. За це жінці загрожує до 8 років за ґратами, йдеться в сюжеті ТСН.

Як стало відомо, стан дворічної Ані, якій вдалося вижити, покращується. Найближчим часом її переведуть з реанімації до педіатричного відділення. За словами медиків, Аня активна, добре їсть, щоправда, поки що тільки адаптовані суміші.

Служба у справах дітей вже готує позов до суду про позбавлення матері батьківських прав.

"Якщо батьки не виконують батьківські обовязки є закон, який передбачає позбавлення їх батьківських прав. Служба у справах дітей буде порушувати позов до суду і залежно від того, яке рішення прийме суд, буде вирішуватись доля дитини подальша", - розповідають у службі у справах дітей.

Як повідомляла вчора "Україна небайдужа", у Києві двадцятирічна мати зачинила у квартирі самих двох маленьких дітей на 9 днів та просто забула про них. В результаті загинув молодший хлопчик, якому було лише 1 рік і 11 місяців.

Прочитано 129 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.