wrapper

Суббота, 12 ноября 2016 22:59

У "ДНР" кажуть, що затримали шістьох учасників "Misanthropic Division" за вбиаство "Мотороли"

Оцените материал
(0 голосов)

У терористичній організації "ДНР" заявляють про затримання учасників угруповання "Misanthropic Division", представники якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство бойовика Арсена Павлова ("Мотороли").

Про це повідомляє в суботу ресурс бойовиків "ДАН" з посиланням на "прес-службу міністерства державної безпеки країни".

"11 листопада 2016 року в результаті проведених МДБ ДНР оперативно-розшукових заходів в м Донецьку затримано шістьох активних членів української націоналістичної організації "Misanthropic Division", лідери якої раніше взяли на себе відповідальність за вбивство легендарного командира підрозділу "Спарта" Арсена Павлова, більш відомого як "Моторола"", - заявили в "прес-службі".

За даними бойовиків, активісти "Misanthropic Division" підтримували контакти з кадровими співробітниками СБУ і виконували завдання української спецслужби на території "ДНР".

"В даний час відносно затриманих проводяться оперативно-слідчі дії, вони дають свідчення про обставини скоєння злочинів терористичної та екстремістської спрямованості", - пише сайт.

"МДБ республіки проводяться заходи щодо документування ролі кожного з учасників у протиправній діяльності, в тому числі спроб дестабілізації ситуації в ДНР і ЛНР, що вживаються українськими націоналістами за завданням першого заступника голови СБУ - керівника Антитерористичного центру генерал-полковника Віталія Малікова і начальника УСБУ в Донецькій області Олександра Куца", - заявили в "міністерстві держбезпеки".

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня російські ЗМІ повідомили, а у "ДНР", МВС та СБУ підтвердили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку підірвали бойовика "ДНР" Арсена Павлова ("Моторола").

Прочитано 13 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.