wrapper

Понедельник, 14 ноября 2016 17:39

"ДНР" оприлюднили відео допиту начебто членів "Misanthropic Division" - вбивць "Мотороли" (ВІДЕО)

Оцените материал
(2 голосов)

Відео оприлюднив колишній український журналіст, який два роки співпрацює з бойовиками "ДНР", Костянтин Долгов. На відео допит двох з шести затриманих.

Обличчя одного із затриманих закрите. Чоловік зазначає, що він з Донецька. Наприкінці 2015 — на початку 2016 року він заснував в Донецьку осередок «Misanthropic Division». Прихильників намагався знаходити через соцмережі.

Обличчя другого з допитаних не приховується. Він називає себе Ернестом Поповим. За його словами, він також з Донецька, був учасником руху «Ультрас». З початком АТО він хотів воювати, але не в лавах ЗСУ. За порадою друга вступив до батальйону «Азов».

За його словами, одним із завдань саме для нього був вступ до лав «Misanthropic Division» у Донецьку.

Нагадаємо, 12 листопада бойовики «ДНР» заявили про затримання шістьох підозрюваних у вбивстві «Мотороли» (Арсена Павлова). 

 

Прочитано 4419 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.