wrapper

Воскресенье, 13 ноября 2016 09:25

Українській медицині потрібна молодь, яка вміє працювати на новому обладнанні – О.Спіженко

Оцените материал
(1 Голосовать)

В Україні не вистачає кваліфікованих медпрацівників, які вміють працювати на новому медичному обладнанні, тому інвестори і молодь мають співпрацювати, щоб мати гарний результат та розвиток української медицини. Про це під першого форуму медичних фізиків сказав радник міністра Кабінету Міністрів України, керівник Асоціації приватних клінік України Олег Спіженко, передає кореспондент УНН.

“Коли ми як інвестори маємо на сьогодні можливість привезти обладнання, то дуже тяжко знайти кваліфікованих працівників, які б мали б бажання і вміння на ньому працювати, — це з одного боку. Більше того, вже настав такий час, коли в нашій країні не достатньо просто привезти обладнання — потрібна і молодь, яка буде вчитися працювати на ньому. Тож повинна існувати така взаємоповага один до одного: у працівників має бути повага до обладнання, у інвесторів має бути бажання навчати працівників. І оцей цикл має працювати у єдиному ключі”, — сказав О.Спіженко.

Також він зазначив, що на сьогоднішньому форумі медичних фізиків потрібно обговорити проблеми, які існують у цій галузі, і визначити цілі.

Прочитано 81 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.