wrapper

Воскресенье, 13 ноября 2016 20:02

"Укртрансгаз": Україна не отримує газ з окупованого Криму

Оцените материал
(0 голосов)

 Україна не отримує газ з тимчасово окупованої території Криму, а Генічеськ забезпечений блакитним паливом місцевого видобутку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар ПАТ "Укртрансгаз" Максим Білявський.

«Україна не отримує газ з тимчасово окупованої території Криму, в «Укртрансгазі» такої інформації немає», - написав він.

Білявський додав, що добове споживання газу Генічеськом складає 31,2 тис.куб.м, а місцевий видобуток на Арабатській стрілці продукує 33,6 тис. кубометрів блакитного палива.

«Газу вистачає», - зауважив він і наголосив: «Тому висловлювання окупантів лише самопіар та інформоперація».

Нагадаємо, 12 листопада в прес-службі Кремля заявили, що президент РФ Володимир Путін під час зустрічі з так званим «главою» уряду анексованого Криму Сергієм Аксьоновим розпорядився подати газ до українського Генічеська з окупованого Криму. За словами Аксьонова, надійшло звернення від жителів Генічеська про поставку газу до міста з Криму.

 

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.