wrapper

Воскресенье, 06 ноября 2016 16:51

У київському наркопритоні 3-річну дитину тримали, як тварину (ФОТО, ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

У Києві поліцейські накрили наркопритон, де в жахливих умовах зростала 3-річна дитина. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

"У ході санкціонованого обшуку в будинку непрацюючого 23-річного жителя столиці поліцейські вилучили у нього марихуану, пристрої для вживання наркотиків та 5 незареєстрованих набоїв. Крім того, у квартирі перетвореній на наркопритон оперативники виявили 3-річного сина наркодилера», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хлопчик протягом року мешкав у пустій кімнаті та спав на килимку на підлозі.

«Дитина була загороджена меблями в порожній кімнаті, спала на килимку на підлозі, а їжу їй передавали через отвір між загорожею та стіною», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці доправили дитину до медичної установи для обстеження. Вирішується питання про притягнення фігуранта справи до відповідальності.

1478353473 3215

1478353384 1536

Прочитано 41 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.