wrapper

Суббота, 12 ноября 2016 23:38

Поблизу Попасної бойовики обстрілами пошкодили лінію електропередач та зруйнували будинок

Оцените материал
(0 голосов)

Житловий масив садового огородництва «Криничне» поблизу м. Попасна Луганської області знеструмлений через обстріли з боку бойовиків.

Як повідомили у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації, сьогодні вранці терористи накрили житловий масив артилерійським та мінометним вогнем із озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. В результаті обстрілу постраждалих серед мирного населення немає.

«Внаслідок прямого попадання зруйнований житловий будинок, а також пошкоджена лінія електропередач. Житловий масив повністю знеструмлений», - йдеться у повідомленні.

Фахівці вже приступили до відновлювальних робіт.

«За останні дві доби це вже 15 обстріл з важкої артилерії. Ворог намагається спровокувати повномасштабне бойове зіткнення та зірвати перші відчутні для громадян результати переговорного процесу. Я маю на увазі відкриття КПВВ «Золоте», проте запевняю, що ми утримаємо ситуацію», - заявив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Прочитано 3 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.