wrapper

Понедельник, 30 января 2017 16:21

Українська курятина отримала вільний в'їзд до Європи

Оцените материал
(0 голосов)

Українську курятину знову експортують до країн Євросоюзу, який скасував раніше введену заборону через підтвердження виявлення пташиного грипу на Херсонщині.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства агарної політики та продовольства України.

"Питання регіоналізації було одним із найбільш чутливих у комунікації з Європейською комісією. У результаті обговорень та прийнятих рішень Україна та ЄС вже застосовують принцип регіоналізації під час торгівлі птицею та продуктами птахівництва. На сьогодні експорт української птиці до країн Євросоюзу відновлено", - зазначив міністр агрополітики Тарас Кутовий.

В Україні сподіваються на спрощення вимог щодо торгівлі з ЄС.

"Ми налаштовані не лише на спрощення режиму взаємної торгівлі, але й на повноцінну адаптацію законодавства України до положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у сфері санітарних і фітосанітарних заходів (SPS) з метою взаємного визнання еквівалентності", - сказав голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Прочитано 5 раз
Другие материалы в этой категории: « НБУ: Підвищення мінімалки збільшить інфляцію на 1%

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.