wrapper

Суббота, 19 ноября 2016 23:17

Дружина воїна АТО виступила проти поборів в київському садочку

Оцените материал
(1 Голосовать)

"Україні небайдужій" стали відомі деякі подробиці історії про нахабство виховательки з київського садочку, яка нахамила мамі дитини на притензію про постійні побори. Батьком дитини та чоловіком жінки, яка намагалася боротися з системою поборів виявився військовий.

Як повідомляла раніше "Україна небайдужа", коли мама дитини зробила зауваження що до безперестанних зборів грошей на подарунки до різних свят усім, включаючи медперсонал і завхоз дитсадка, у відповідь вихователька наголосила: "Так вообще уходите, Вы чьи-то места занимаете".

Як стало відомо "Україні небайдужій", мама дитини, якій нагрубила вихователька - Ксеня Куліш. Її трьохрічний син Дениска відвідує київський садочок "Пролісок". Чоловік Ксенії - Андрій, боєць Нацгвардії. Вихователька, яка наважилась на таку репліку є мамою дитини, яка ходить в групу разом з сином Ксенії (Денисом), також вона працює вихователем в цьому ж садочку у сусідній групі.

Конфлікт почався після того, як голова батьківського комітету у чаті наголосила батькам, що грошей на подарунки дітям до свят не вистачає, хоча з початку року батьки здавали гроші. Коли Ксенія запитала, чому, власно, грошей не вистачає, голова батьківського комітету сказала, що кошти були витрачені на подарунки на День народження виховательці, на потреби групи. Ще дітям подарунки треба купити на свята, привітати з днем народження ще одну виховательку, привітати з Новим Роком "воспитателя, няню, завсада, завуча, завхоза, муз. рука, медсестру". Тоді Ксенія дуже делікатно зробила зауваження про те, що на батьківському комітеті батьків не попереджали про те, що здані батьками кошти йтимуть на подарунки музичному керівнику та завхозу. Що не у всіх батьків таке бачення і подарунки персоналу є добровільними, а не обов'язковими. От тоді на Ксенію і "накинулися" інші батьки. Також вступила "в атаку" зі своєю "крилатою" реплікою мама-вихователька цього ж садочку. Більш детальну історію переписки батьків можна побачити на сторінці Ксенії у соцмережі. Також там можна побачити чимала постів та фото, які свідчать про те, що чоловіком Ксенії є військовий. 

14021556 1208000822583356 2666526510375578070 n

14079998 1208000812583357 5412219643813075130 n

12277250 1036310386419068 1959435064 n

"Коли я обирала садок для малюка, то в першу чергу шукала з мудрим керівником, але забула, що будуть ще дуже різні батьки. Я людина, яка за компроміси, але їх не вийшло. Мої переписки з головою батьківського комітету нашоі групи дитсадка "Пролісок" були довгими, але батьки дали зрозуміти, що систему не зламати. А якщо спробувати, то, гм, якби не варто і не дуже корисно. Насамперед для моєї дитини. Окремий треш - це висловлювання однієї з мам, яка є вихователем в цьому ж садку. Ці всі обдаровування - ініціатива голови батьківського комітету, в результаті чого грошей не вистачає на подарунки дітям. Тому якщо я не доздаю гроші, то на свято не приходити" - пише на своїй сторінці Ксенії.

"Зараз мені просто хочеться забрати Дениса з садка (який він любить), мене трохи трусить.
Батьки, я в принципі розумію, що так в більшості дитсадків, але якого біса?! Той момент, коли хочеться, щоб далі вів розмову твій адвокат" - додала жінка.

Історія викликала обурення серед користувачів соцмережі, які підтримали Ксенію та зазначили, що "побори в садочку" - це, насамперед, заслуга батьків, які вважають, що ставлення до їхніх дітей буде кращим, якщо вони за це заплатять.

Ксенію також підтримав і боєць бригади швидкого реагування Національної гвардії України, користувач Фейсбуку Харитін Старський:

У коментарях до цього посту українці висловили бажання завітати до виховательки в гості.

Прочитано 4799 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.