wrapper

Суббота, 19 ноября 2016 18:07

В Києві корабель-ресторан колишнього луганського бізнесмена посадили на міль (ВІДЕО)

Оцените материал
(1 Голосовать)

 У Києві двохповерховий корабель, що мав перетворитися на ресторан, власником якого є колишній луганський бізнесмен Андрій Нєдовєсов, відшвартували від берега та посадили на міль.

Про це повідомляє "Україна Небайдужа" з посиланням на 112-й канал.

За словами власника судна Андрія Нєдовєсова, люди, що виконували ці дії, назвалися представниками місцевого самоврядування, департаменту благоустрою та комунальних підприємств міста. Проте, документів не показали. Натомість звинуватили у незаконному перебуванні плавзасобу на цій території.

Корабель відтягли від берега та посадили на міль. Власник каже, що якщо судно знесе течією можливе зіткнення з опорами мосту та масштабні руйнування. У всьому звинувачує нечесного конкурента.

-Я вважаю, що конкурента прибирають з допомогою міської влади. Перед тим власник судна, яке стоїть поруч, попередив мене, що підніме всіх "на уши", але не дасть мені вести мою діяльність, - каже Андрій Нєдовєсов.

Власник судна викликав представників правоохоронних органів , щоб ті здійснили огляд місяця події, та написав заяву в поліцію з вимогою покарати винних у перешкоджанні бізнес-діяльності.

Довідка: Андрій Нєдовєсов – колишній луганський бізнесмен. Після помаранчевої революції 2004-го року, займав посаду заступника голови луганської ОДА Олексія Данілова.

 

Прочитано 4514 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.