wrapper

Четверг, 10 ноября 2016 13:45

Порошенко звільнив Саакашвілі по повній програмі

Оцените материал
(0 голосов)

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким звільнив голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі з займаної посади. Іншим указом Порошенко звільнив Саакашвілі і з посади позаштатного радника президента, повідомила прес-служба голови держави.

Раніше в середу Кабінет міністрів України погодив звільнення Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації за його заявою.

Саакашвілі оголосив про свою відставку в понеділок, 7 листопада. Він пояснив це рішення корупцією в регіоні, яку, за його словами, підтримує влада. Після цього в адміністрації президента заявили, що Порошенко підпише указ про звільнення Саакашвілі, якщо Кабінет міністрів внесе подання про це.

Порошенко у травні 2015 року указом надав Саакашвілі громадянство України, після цього його призначили головою Одеської ОДА.

Прочитано 3 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.