wrapper

Суббота, 19 ноября 2016 19:54

Комісія ОБСЄ зафіксувала 30 тисяч "ввічливих людей" у формі, які в'їжджали на Луганщину з Росії

Оцените материал
(0 голосов)

Тільки на двох пунктах пропуску на кордоні між Україною і Росією в містах Гуково і Донецьк (РФ) спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ за час свого спостереження зафіксувала близько 30 тисяч чоловік у військовій формі, які перетинали кордон і в'їжджали в Луганську область з Росії.

Про це йдеться в звіті моніторингової місії ОБСЄ на пунктах пропуску Донецьк і Гуково російського кордону, повідомляє vlada.io.

"Місія спостерігачів бачила більше 30 000 чоловік у військовому одязі, який перетнули кордон тільки в двох пунктах пропуску. Уявіть собі, колеги, що відбувається там, де ми не ведемо спостереження ", - йдеться в доповіді СММ.

Також в доповіді вказується, що моніторингова місія принаймні 27 разів бачила транспортні засоби з написом "Вантаж 200" на борту, які виїжджали з України в Росію.

Останнє з таких перетинів кордону відбулося 27 жовтня.

Прочитано 187 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.