wrapper

Понедельник, 28 ноября 2016 14:22

"Укрзалізниця" отримає 150 млн єврокредиту на модернізацію

Оцените материал
(0 голосов)

Європейський інвестиційний банк виділить "Укрзалізниці" 150 млн євро кредиту. За ці гроші проведуть модернізацію 250 кілометрів залізничного полотна в південних областях України.

Рішення про виділення кредиту ЄІБ ухвалив ще 23 листопада, пишуть "Українські новини".

Вартість проекту повної модернізації становитиме вдвічі більше, ніж виділить ЄІБ, – 314 млн євро. Іншу частину грошей на електрифікацію залізничного напрямку Долинська-Миколаїв-Колосівка надасть Європейський банк реконструкції та розвитку.

Крім того, "Укрзалізниця" планує витратити близько 1 млрд гривень на закупівлю тисячі вантажних піввагонів загального призначення.

Раніше повідомлялося, що Україна отримає 200 мільйонів євро кредиту на оновлення громадського транспорту в 20 містах.

Прочитано 0 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.