wrapper

Вторник, 17 января 2017 15:18

Є план? Аваков заявив, що за два тижні реально взяти кордон з РФ під контроль (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає реальним відновлення контролю над неконтрольованим ділянкою кордону з Росією на території окупованих районів Донецької та Луганської областей протягом 2017 року.

Про це 17 січня під час колегії Держприкордонслужби заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.
За словами Авакова, в 2017 році постане завдання вийти на міжнародно визнаний державний кордон України на Донбасі, а у подальшому – вже і Криму.

Цим процесом будуть займатися поліцейські, гвардійці, органи юстиції, але першими вирушать прикордонники, наголосив глава МВС.

За його словами, ключовим завданням прикордонників на цей рік є повна готовність до взяття державного кордону під контроль.

"Це не моє пропагандистське висловлювання або якась ідея фікс. Це реальність з якою нам невдовзі доведеться зіштовхнутись і держава має розраховувати на вашу готовність до рішучих дій і волі до забезпечення цього процесу", – зазначив Аваков.

За словами очільника МВС, "це не буде довгострокова місія, адже після розробки плану і встановлення задачі протягом двох тижнів необхідно буде забезпечити контроль над державним кордоном".

Прочитано 13 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.