wrapper

Среда, 11 января 2017 23:35

Завтра Порошенко представить нового очільника Одещини

Оцените материал
(0 голосов)

Президент України Петро Порошенко в четвер, 12 січня, відвідає Одеську область з робочою поїздкою.

Про це повідомили у прес-службі Одеської ОДА.

У програмі поїздки - офіційне представлення в залі засідань обласної ради нового голови ОДА Максима Степанова, призначення якого підтримав 21 грудня 2016 року Кабінет міністрів України.

Читайте також: Хай ця країна горить вогнем. Червоненко розгнівався, "заваливши" іспит на пост глави Одеської ОДА
Нагадаємо, після того, як 7 листопада Міхеіл Саакашвілі заявив про свою відставку, Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на вакантну посаду голови Одеської обласної державної адміністрації.

Конкурс на посаду губернатора Одеської області виграв директор державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" Максим Степанов.

Також відбудеться нарада за участю керівників облдержадміністрацій чотирьох південних областей - Одеської, Миколаївської, Запорізької та Херсонської.

Прочитано 6 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.