wrapper

Понедельник, 05 декабря 2016 15:50

Київський суд оштрафував російський "Газпром" на 171 мільярд гривень

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні, 5 грудня 2016 року Господарський суд міста Києва прийняв рішення стягнути з російського ПАТ "Газпром" штраф та пеню на суму понад 171 млрд грн.

Таке рішення було прийнято у справі за позовом Антимонопольного комітету України до ПАТ "Газпром" щодо припинення порушення антимонопольного законодавства України, повідомили у прес-службі Антимонопольного комітету України.

"Загальна сума стягнення становить більше 171 млрд грн, оскільки розмір пені за прострочення сплати штрафу, накладеного рішенням Комітету, становить 85,966 млрд грн", – йдеться у повідомленні.

У січні 2016 року Комітет оштрафував ПАТ "Газпром" на 85,966 млрд грн за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту природного газу через українську газотранспортну систему. Термін виконання рішення Комітету закінчився 4 травня 2016 року.

Прочитано 2 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.