wrapper

Суббота, 05 ноября 2016 17:47

Взимку дороги Києва не будуть посипати хімією - тільки пісок та сіль

Оцените материал
(0 голосов)

Мер Києва Віталій Кличко ретельно підготувався до утримання доріг взимку і заспокоїв киян, що взимку на вулицях не будуть використовувати ніяких реагентів. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Київ", повідомляє прес-служба політика.

"Ніяких хімічних речовин ми не використовуємо. Тільки харчова сіль, яка розмішується з піском", - сказав Кличко.

Він додав, що комунальники заготували понад 20 тисяч тонн солі та 46 тисяч тонн – піску, які зараз зберігаються на базах "Київавтодору".

"Впевнений, що зимовий сезон ми пройдемо без будь-яких форс-мажорів. Ми готові до будь-яких несподіванок і зможемо подолати складнощі, які виникатимуть зі снігом", - підкреслив Кличко.

Прочитано 10 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.