wrapper

Вторник, 29 ноября 2016 11:21

ГПУ викликає на допит Богатирьову

Оцените материал
(0 голосов)

Генеральна прокуратура викликає 7 грудня на допит колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я Раїса Богатирьову.

Повістку опубліковано 29 листопада в газеті "Урядовий кур'єр".

Згідно з повідомленням, слідчий Болячий А.А. чекатиме Богатирьову о 9:30 за адресою Київ, вулиця Московська, 8.

Як відомо, 21 жовтня 2014 року Богатирьову оголосили в розшук по Україні за підозрою у розкраданні бюджетних коштів на суму 6,5 млн грн у 2012 році під час закупівель імунобіологічних препаратів, лікарських засобів та медичного обладнання. За інформацією прокуратури, Богатирьова діяла "за попередньою змовою з групою осіб".

Печерський районний суд Києва 25 листопада повторно дозволив Генеральній прокуратурі почати спеціальне заочне розслідування проти колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової.

Прочитано 59 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.