wrapper

Понедельник, 13 февраля 2017 14:15

Живою залишилася лише кішка. Хлопчик, якого мати викинула з вікна, благав: "Мама не треба" (ФОТО, ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Трирічний Іван, якого вранці 12 лютого викинула із вікна сьомого поверху матір, помер в реанімації 7-ої київської лікарні.

Про це у Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

"Трехлетний Ваня, выброшенный утром с 7 этажа, скончался в реанимации 7 больницы. Чуда не произошло. Моментальная реакция полиции, профессионализм врачей скорой и реаниматологов лишь отсрочили смерть Приносим искренние соболезнования родственникам малыша.
Единственным выжившим в трагедии осталась кошка. Стабильно тяжелая. Утром будут обновления" - йдеться в повідомлені.

Єдиною вцілілою у жахливій трагедії залишилася кішка, яку теж викинули із вікна. Наразі небайдужі люди намагаються врятувати життя їй. Стан тварини важкий.

"Боремся за девочку "Парашутистку", выброшенную с 7 этажа. На момент доставки в клинику температура 25, на 11 градусов ниже нормы, без давления, судороги. Политравма.

За два часа реанимации подтянуты основные показатели, температура уже 30, проводится полный комплекс мероприятий по протоколу тяжелой черепно-мозговой травмы. Прогноз выживания на след сутки 50/50" - йдеться в повідомленні.

ТСН розшукала у соцмережі сторінку жінки, яка напередодні викинула з вікна сина і стрибнула сама. Сусіди підтвердили, що ця молода та усміхнена жінка на світлині - і є загиблою.

19b8446ea7ba69c43f22dc264c3330d7

9455da412947d745466fb64938b081aa

f100a054e537d1663375849994cabd83

Останній статус, який жінка розмістила на сторінці: "Випадок - найвидатніший романіст у світі".

Є інформація, що працювала вона помічницею судді у Верховному суді України.

З оперативного відео, зробленого поліцією в помешканні загиблої, видно, що у квартирі відносний порядок, сучасний ремонт, повно недешевих дитячих іграшок. Коло вікна стояла розсувна драбинка.

Трагедія сталася на столичних Осокорках напередодні вранці. Жінка відкрила вікно, викинула спочатку кота, потім дитину, далі вистрибнула сама. Мати загинула одразу. Дитину у важкому стані медики відвезли в реанімацію, але врятувати так і не змогли.

Поліцію викликали сусіди. Кажуть, що 30-річна жінка жила з чоловіком, вони часом сварилися, випивали. Та за чутками, жінка ходила до психолога. А, загалом, була спокійною та привітною. У чоловіка були проблеми з роботою.

"Я прокинувся від пекельного крику дитини. "Мама не треба", "мама не треба". Постійно гулянки і п'янки і одна за одною. Це жах, там дитина, він там малесенький такий", - розповів сусід.

За фактом події відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Усі обставини трагедії наразі встановлює слідство.

Нагадаємо, 12 лютого в Київі жінка викинула з 7 поверху 3-річного сина та кішку.

Прочитано 4609 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.