wrapper

Вторник, 07 марта 2017 15:42

Здійснилося: В Києві помили пам'ятник Шевченку (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

У столиці сьогодні мили пам'ятник Тарасу Шевченку. Взялися за роботу місцева влада та одна з клінінгових компаній України, йдеться у сюжеті ТСН.

Кобзареві не пошкодували дорогого шампуню, ним вирішили помити постамент та написи, а от сам пам'ятник - лише чистою водою під потужним струменем. Головне, змити бруд десятиліть, але не пошкодити благородний зеленкуватий наліт пам'ятника, переконують фахівці.

Місцева ж влада провела дослідження і з'ясувала, що за всю історію пам'ятник Шевченка намагалися помити лише один раз - років 15 тому.

"Це перший пам'ятник, у нас заплановано ще два пам'ятника до травня місяця. Це пам'ятник Грушевському, який поруч знаходиться, але він виглядає більш-менш пристойно, а от пам'ятник Лисенку на Оперній площі, його треба серйозно мити", - повідомив голова Шевченківської райдержадміністрації.

Прочитано 18 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.