wrapper

Воскресенье, 23 апреля 2017 14:07

Чернігівські волонтери шукають домівку старенькому покинутому собаці

Оцените материал
(1 Голосовать)
Чернігівський Хатіко... Майже в центрі містаа, в напівруйнованому будинку живе літній Пес. Нестерпно знайома істория: хозяйка померла, син її продав дім та поїхал. А старенький Пес залишився справно нести службу в спорожнілому домі й чекати своїх хозяїв... Попереду була зима. Незабаром "добрі люди" повісили на двері замок і песик залишився на кам'яному ганку, але так і не пішов нікуди від рідної домівки. Ось і весна підійшла, але сили вже не ті. Вже не так різво Пес робить обхід території, тяжче знайти їжу і воду. Роки беруть своє, та й зима далася йому тяжко, холод, голод для старого - тяжке випробування. Накруги скоро почне бушувати будівництво й будинок рано чи піздно знесуть. Куди йрму тоді йти? Поділіться інформацією, можливо для нього щлсь змінеться на найкраще.

dog1

Подробиці стосовно собаки та його місця знаходження можно отримати у Tati Ivanna . Більше фото собаки тут https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1766602570319758&id=100009100957255&pnref=story .

 

Прочитано 334 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.