wrapper

Вторник, 24 января 2017 14:58

Протестувальники розповіли, скільки часу перекриватимуть рух до Києва (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Тривалість акції залежить від реакції народних депутатів, офіційно акція протесту має закінчитись о 21.00. Про це "Громадському радіо" повідомив організатор акції протесту, голова організації "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

Ввечері, за його словами, вони будуть перекривати дорогу на виїзд з Києва на Бориспільському контрольному пункті, Одеському та Житомирському.

«Акція буде продовжуватись до кінця дня і на сьогоднішній день ми будемо дивитись за результатами виходу депутатів з Кабінету міністрів. І після цього будемо анонсувати, чи буде ця акція безстрокова, чи вона закінчиться під кінець анонсованого часу».

Зараз частина активістів збирається під Кабінетом міністрів. Вони чекають на реакцію від прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Метою акцій протесту є прискорення ухвалення законопроекту №5567 про врегулювання транзиту, тимчасового ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією для особистого користування. Нова редакція передбачає пом’якшення умов пересування на автомобілі з іноземною реєстрацією. Через акції протесту в Києві на кожному пункті в Бориспільському, Броварському, Житомирському, Одеському та Ковельському напрямках задіяно 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Про це повідомляється на офіційному сайті МВС України.

Прочитано 255 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.