wrapper

Вторник, 24 января 2017 21:39

На Бориспільській трасі автомобілістів розважали палаючою шиною (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні представники кількох політичних сил на громадських організацій, які вимагають прийняття змін до Митного кодексу щодо спрощення умов пересування на авто з іноземною реєстрацією, намагалися блокувати в'їзди в столицю по кільком напрямкам.

Якщо закон про зміни до Митного кодексу приймуть, вітчизняні автомобілісти зможуть їздити на машинах з іноземними номерами і не платити за розмитнення.

Організатори акції кажуть, що будуть перекривати траси та обмежувати рух до тих пір, поки влада не прийме цей закон, а також планують з'їхатися до Кабміну і продовжувати акцію вже там.

Але попри гучний початок акції, в день на Бориспільській трасі було занадто спокійно. Горіла шина, автомобілі з євро-номерами стояли біля обочини траси, а активісти готували їжу на відкритому вогні. Ніякого обмеження руху не спостерігалося. Поперед автівок, володарі яких беруть участь у акції, стояла одна поліцейська машина.

Повз "протестантів" спокійно проїжджали вантажівки з лісом-кругляком, навколо якого в країні ведеться дуже багато популістських розмов.

А організатори автомобільної акції чекають реакції влади, саме від неї залежить їх подальша поведінка. Обіцяють акції в центрі Києва.

 

 

Прочитано 108 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.