wrapper

Пятница, 04 ноября 2016 10:32

У Дніпрі покидьки знущалися над дівчиною-поліцейською після мікроінсульту (ВІДЕО 18+)

Оцените материал
(0 голосов)

Голова Нацполиции України Хатія Деканоїдзе виклала на своїй сторінці в Фейсбуці відео, що було знято у Дніпрі особами, які знущалися над дівчиною поліцейською. 

"Патрульний поліцейський після робочої зміни, після важкої праці, їде додому в громадському транспорті - і від перевтоми втрачає свідомість. Кілька покидьків (інших слів у мене немає) замість того, щоб допомогти їй - підтримати, запропонувати воду, викликати швидку - направляють на неї телефон та знущаються з неї" - пояснює інцидент Деканоїдзе.

"Коли бачиш і спостерігаєш таке ставлення не тільки до патрульного поліцейського, а просто до звичайної людини, - переповнює злість, образа і розчарування" - написала голова поліції.

На відео чути, що невідомі за кадром з нецензурною лайкою звинувачують поліцейську в тому, що вона "прийняла на роботі" і кажуть у її та адресу поліції образи. Також на відео чути, що дівчині погано: у неї загальмована поведінка, невиразна мова, їй важко стояти. Проте, замість того, щоб викликати швидку, автори відео продовжують відеозйомку.

Увага, відео містить нецензурну лексику!

Як повідомляє дніпровське видання dp.vgorode.ua, прес-секретар поліції міста Юлія Курочкіна повідомила, що в ролик потрапила співробітниця поліції Олександра Корнєєва, яка зараз перебуває в лікарні. В момент зйомки відео у дівчини стався мікроінсульт після того, як дівчина провела дві ночі на чергуванні.

 

Прочитано 6 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.