wrapper

Суббота, 05 ноября 2016 19:08

Дніпровська дівчина-поліцейська з відео чиста на наркотики та алкоголь. Авторів відео шукають

Оцените материал
(0 голосов)

Дівчина-поліцейська, яку в безпорадному стані знімали двоє осіб у Дніпрі, за результатами аналізів виявилась чиста на наркотики, алкоголь та інші речовини, а покидьків, що її знімали -розшукують. Про це йдеться в Фейсбуці на сторінці "Патрульна поліція України".

"Управління патрульної поліції Дніпра висловлює офіційну позицію з приводу ситуації з відеороликом, який з'явився в мережі Інтернет. На ньому патрульна в безпорадному стані, в той же момент за кадром чути знущання чоловіків, які знімають це ганебне відео.

Щоб виключити всілякі домисли про стан дівчини, у відповідному медичному закладі провели необхідні аналізи. Результат аналізів на алкогольне, наркотичне сп'яніння, а також вплив лікарських препаратів — негативний" - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що зараз дівчина знаходиться на стаціонарному лікуванні в клініці. За словами лікарів, її стан — середньої тяжкості. В даний момент триває обстеження організму, діагностувати захворювання поки не вдалося. Найближчим часом відбудеться консиліум лікарів, на якому вони приймуть рішення щодо протоколу процедур.

Також розшукуються свідки цієї події. Осіб, які морально знущались з дівчини, притягнуть до відповідальності та публічного вибачення перед патрульною.

Як повідомляла раніше "Україна небайдужа", у Дніпрі двоє морально знущалися над дівчиною-поліцейською. Судячи з відео, дівчині було зле, проте невідомі замість того, щоб викликати швидку, продовжували її знімати та ображати морально. Раніше колеги дівчини припускали, що у неї на момент зйомки ролика стався мікроінсульт.

Прочитано 10 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.