wrapper

Среда, 01 марта 2017 10:28

У Бахмуті масово отруїлися учні місцевої школи

Оцените материал
(0 голосов)

В Бахмуті в одній із місцевих шкіл отруїлося 16 учнів. Про це пише прес-служба прокуратури Донецької області Facebook.

"Ввечері, 28 лютого, в Бахмутській дитячої лікарні з діагнозом: харчова токсикоінфекція, синдром гастроентероколіт, надійшло 16 учнів однієї школи 1-10 класів. А вже вранці в лікарні звернулося ще двоє дітей з аналогічними симптомами. Відомо, що всі вони харчувалися в шкільній їдальні. Зараз життю дітей нічого не загрожує, їм призначено необхідне лікування", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) КК України, прокуратура вже вилучила журнали та документи, які стосуються шкільної їдальні.

«Слідчим проведено огляд їдальні, під час якого вилучені журнали та інші документи, що стосуються шкільної їдальні. Проводиться збір матеріалів для встановлення всіх обставин події. Зі шкільної їдальні було відібрано проби харчових продуктів, змиви на кишкову паличку, патологічну флору та мікробіологічне дослідження», - поінформували у прокуратурі.

Прочитано 41 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.