wrapper

Четверг, 02 февраля 2017 12:14

Наслідки нічного обстрілу в Авдіївці (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

Цієї ночі терористи ОРДО обстріляли Авдіївку, зруйнувавши вісім будинків.

Про це повідомляє у Facebook начальник ГУ НП Донецької області В'ячеслав Аброськін. 

"Авдіївка. Біля четвертої години ранку бойовики продовжили обстріл міста. Частково пошкоджені будівлі на вул. Нечаєва та Франка", - написав Аброськін.

За його словами, тільки за останню добу 52 будівлі міста були частково або повністю зруйновані, одна жінка померла і троє чоловіків поранені.

"Вранці, о 3:40 бойовики нанесли новий артудар по Авдіївці. Наразі інформації про загиблих та постраждалих немає. На цей час відомо, що внаслідок обстрілу зруйновано 8 будинків", - повідомляється на сайті управляння Нацполіції Донеччини.

Згідно з їхніми даними, на місцях обстрілів зараз працюють поліцейські, слідчо-оперативні групи документують наслідки артудару, надають допомогу.

 

34c55b2-4

d7be5f2-1

e138a44-2

ec10bb9-3

Прочитано 21 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.