wrapper

Среда, 31 мая 2017 18:08

Відбудуться тренінги з питань формування політики раннього втручання

Оцените материал
(0 голосов)

 

Національна Асамблея людей з інвалідністю України повідомляє, що 6-7 червня в Запоріжжі  Асамблея проведе тренінг з питань формування політики раннього втручання на місцевому рівні за участі представників державних структур, організацій батьків, які виховують дітей з інвалідністю та ризиком виникнення порушень, представників  ЗМІ.

Метою тренінгу є поглиблення знань цільових груп щодо існуючої на міжнародному та національному рівнях системи раннього втручання, сприяння об’єднанню  зусиль у проведені змін і впроваджені раннього втручання  на місцевому та національному рівнях.

Тренінг є частиною заходів в рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння і запровадження національної платформи раннього втручання, яка має  будуватиме діалог між громадянським суспільством  і урядом щодо  формування політики раннього втручання в Україні.

Меморандум підписали Міністерство охорони здоров'я, Міністерство освіти, Міністерство соціальної політики, Національна Асамблея людей з інвалідністю України, Благодійний фонд «Інститут раннього втручання», Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей», Фундація «Soft Tulip» (Нідерланди), Європейська асоціація раннього втручання «EURLYAID», Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ)

Заходи реалізуються в рамках проекту «Розвиток раннього втручання в Україні», який впроваджує Національна Асамблея людей з інвалідністю за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Тренінги з питань формування політики раннього втручання на місцевому рівні мають відбутися в Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій областях

Контактна особа: Лариса Байда, office@ naiu.org.ua, тел. 044 -279-61-82

Докладніше http://naiu.org.ua/treningy-z-pytan-formuvannya-polityky-rannogo-vtruchannya-na-mistsevomu-rivni/

Прочитано 45 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.