wrapper

Четверг, 05 января 2017 15:08

У Києві АТОвець самотужки затримав грабіжника, який на нього напав

Оцените материал
(0 голосов)

У Києві в Солом'янському районі ввечері невідомі напали на військового, який нещодавно повернувся із зони АТО, та пограбували його.

Про це повідомили у столичному відділі комунікації поліції.

За словами потерпілого, декілька днів тому він залишив свій автомобіль на стоянці та повертався додому, коли до нього підійшла жінка і попросила закурити. Поки чоловік шукав цигарки, підійшов інший чоловік і почав погрожувати ножем. Потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду, і його почали бити ще двоє невідомих, в результаті АТОвець упав у напівпідвальне приміщення.


Трійця нападників відібрала у чоловіка смартфон та гаманець із грошима і кинулася навтьоки, проте військовий почав їх наздоганяти, попри те, що зловмисники погрожували йому ножем та пляшкою. Бійцю АТО вдалося затримати одного з розбійників, після чого він викликав поліцію.

Затриманим виявився раніше судимий житель Запорізької області без постійного місця проживання, якому за розбійний напад "світить" до 10 років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження, триває розшук інших співучасників злочину.

Прочитано 17 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.