wrapper

Четверг, 05 января 2017 10:40

Стала відома зарплата Гройсмана

Оцените материал
(0 голосов)

 35 тисяч гривень на місяць — сума, яку прем’єр отримує «на руки» зі всіма надбавками, повідомив в ефірі «Громадського радіо» держсекретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко.

За його даними, міністри отримають приблизно так само, як і очільник уряду, тобто 35 тисяч гривень на місяць. За словами Бондаренка, працівники секретаріату Кабміну отримують від 9 до 12 тисяч гривень на місяць, керівники департаментів — від 12 до 15 тисяч гривень.

Державний секретар повідомив також, яку зарплату призначено йому.

«У мене оклад 13 тисяч гривень. Плюс у мене є надбавка за вислугу років — це 34% від окладу, плюс може бути надбавка за інтенсивність праці, якщо її встановить суб’єкт призначення — уряд», — зазначив держсекретар.

З надбавками, сказав Бондаренко, він буде отримувати близько 20 тисяч гривень.

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.