wrapper

Четверг, 05 января 2017 18:23

Єфремова судитимуть завтра у Сєвєродонецьку

Оцените материал
(0 голосов)

Суд над екс-нардепом Олександром Єфремовим, якого обвинувачують в державній зраді і сприяння діяльності «ЛНР», відбудеться завтра, 6 січня в Апеляційному суді Луганської області (місто Сєвєродонецьк). Про це сказано на офіційному веб-порталі Судова влада України.

Як відомо, Генеральною прокуратурою України від 4 січня 2017 року направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні екс-нардепу Олександру Єфремову про вчинення ним ряду злочинів.

Так, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади - Луганської обласної державної адміністрації, пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчинення умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організаційному і іншому сприянні створення і діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка» і державній зраді.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.