wrapper

Среда, 29 марта 2017 12:18

Міністр розповів про плани повної монетизації пільг у 2018 році

Оцените материал
(0 голосов)

«Держава за весь час взяла на себе надмірні зобов’язання. Тому ми бачимо єдиний вихід із цієї ситуації – монетизація, тобто, грошова компенсація кожному пільговику замість надання пільг у натуральному вигляді», – заявив Андрій Рева під час робочої поїздки до Харкова.

 

За його словами, до 1 липня 2017 року у Львівській області буде здійснено експеримент із монетизації пільг, а вже з 2018 року, за наслідками цього експерименту, планується проведення повної монетизації пільг по усій країні.

«Сьогодні на пільгові програми використовується до 15 мільярдів гривень, це на рік. У 2018 році, якщо взяти всі програми, які мають фінансуватися, це буде близько 20 мільярдів гривень», – повідомив Міністр.

Прочитано 94 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.