wrapper

Пятница, 28 апреля 2017 16:59

Проводиться рейтингове інтернет-голосування за кадидатів до Громадської Ради при МОЗ України

Оцените материал
(0 голосов)

 

Будь-який громадянин (особа), який проживає на території України, може взяти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні. Під час участі в рейтинговому інтернет-голосуванні особа може проголосувати за одного або декількох кандидатів але не більше ніж визначений кількісний склад Громадської ради. Особа має право проголосувати лише один раз.

Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів.

З метою запобігання повторного голосування, бажаючим прийняти участь в рейтинговому інтернет-голосуванні буде запропоновано пройти ряд перевірок, підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону.

На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 15 хв. Якщо за відведений час проголосувати не вдалось, спробу можна повторити після паузи в 5 хв.

Відкритість і прозорість голосування

Важливою частиною голосування є забезпечення відкритості голосування і прозорості підрахунку голосів. Для цього протокол голосування доступний протягом всього часу голосування. Кожен, хто проголосував, може знайти в ньому запис про власний вибір. Повний (розкодований) протокол з частково знеособленними данними буде опубліковано на цій сторінці одразу після завершення голосування.

Ознайомитись з кандидатами можна тут

Прочитано 379 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.