wrapper

Вторник, 02 мая 2017 14:54

Компенсація за заощаджену субсидію

Оцените материал
(0 голосов)

 

Компенсацію за невикористану субсидію перераховуватимуть на особовий рахунок одержувача в банківській установі або виплачуватимуть через поштові відділення. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України, прийнятою на засіданні Уряду 26 квітня.

Постановою передбачено монетизувати залишки невикористаних субсидій на оплату опалення – в обсягах до 100 куб. м природного газу та 150 кВт-г електроенергії, що виникли у зв’язку з економним споживанням природного газу та електроенергії.

Зміни також передбачають: не враховувати до сукупного доходу при призначенні субсидії допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; надати можливість надсилати повідомлення про призначення субсидії електронною поштою.

Крім того, документ визначає, що порядок розрахунку та повернення до бюджету невикористаних сум субсидії для відшкодування витрат на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення буде застосовуватися для розрахунку аналогічних сум щодо компослуг з централізованого постачання холодної і гарячої води та водовідведення. Відповідний розрахунок буде проведений до 1 червня.

Джерело 

Прочитано 2528 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.