wrapper

Четверг, 09 февраля 2017 10:51

На Луганщині через обстріли люди залишились без води

Оцените материал
(0 голосов)

Ввечері 8 лютого бойовики обстріляли Занівську насосну станцію другого підйому.

«Внаслідок атаки об’єкт був знеструмлений, а без централізованого водопостачання залишилися близько 5000 жителів населених пунктів Тошківка та Тошківка-1. На цей час триває оцінка пошкоджень зазначеного інфраструктурного об’єкту», — повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Всього на Луганщині за минулу добу супротивник 25 разів порушив «режим тиші», використовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

«Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Попасна, сіл Новозванівка, Новооолександрівка та Троїцьке села 15 разів застосовувалися 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети різних типів, зенітні установки, БМП, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю»,— йдеться в повідомленні.

Крім того, в напрямку сіл Кримське та Лопаскине Новоайдарського району бойовики дев’ять разів відкривали вогонь зі 152-мм і 122-мм самохідних артилерійських установок, автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По укріпленнях сил АТО поблизу села Малинове Станично-Луганського району вівся обстріл з 82-мм мінометів.

Прочитано 3 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.