wrapper

Четверг, 09 февраля 2017 14:24

На Євремові вперше примінили практику ЄСПЛ в українському суді

Оцените материал
(0 голосов)

Екс-голову фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова в Старобільському райсуді Луганської області звільнили з "камери" на період судового засідання.

Як повідомив адвокат Андрій Смірнов агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер, суд задовольнив клопотання захисту екс-соратника Віктора Януковича.

"Для повноцінного здійснення захисту Олександр Єфремов у судовому засіданні буде перебувати поруч зі своїми адвокатами", – сказав захисник політика.

"Заради справедливості варто зазначити, що це перше подібне застосування практики ЄСПЛ (Європейського суду з прав людини – ред.) в українських судах", – додав він.

Як відомо, 17 січня 2017 року Старобільський суд продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 березня. Адвокат Олександр Мельников указав, що законодавство не дає можливості оскаржити таке рішення, прийняте в рамках підготовчого засідання.

Прочитано 60 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.