wrapper

Воскресенье, 26 февраля 2017 18:34

В Бахмуті Парасюк ломився в номер готелю до журналіста зі зброєю (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Поліція проводить перевірку за фактом конфлікту між народним депутатом Володимиром Парасюком і журналістом Андрієм Дзиндзя в готелі міста Бахмут Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області.

«24 лютого, близько 23.50 до колл-центру від журналіста інформаційного агентства надійшло повідомлення про те, що у готелі Бахмуту народний депутат України намагається виламати двері у його номер та погрожує. При цьому у порушення норм закону він знаходиться у приміщенні з автоматом на ремені, без спеціального чохла», — йдеться у повідомленні.

Раніше журналіст Дзиндзя повідомив, що до нього в готельний номер намагається проникнути озброєний нардеп Парасюк.

«Зараз до мене в готель «Атлантик», м. Бахмут ломиться Парасюк з натовпом загрожує виламати двері», — написав він. Журналіст також оприлюднив відеозапис, на якому Парасюк заявляє, що може ходити зі зброєю, так як має дозвіл на носіння, і обурюється, що його знімають на відео.

За інформацією поліції, словесна перепалка почалася, коли Дзиндзя зробив нардепу зауваження про неприпустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї.

Поліцейські виявили у депутата, який є власником зареєстрованої вогнепальної зброї, нагородний пістолет «Форт-17» і мисливський промисловий нарізний карабін. У поліції зазначили, що мисливська рушниця знаходилася у відкритому стані на ремені, що є порушенням закону і тягне за собою відповідальність.

За фактом порушення правил поводження з зареєстрованим зброєю проводиться перевірка.

Як відомо, що Парасюк є одним з активістів «блокади торгівлі» з окупованими територіями, яка триває вже місяць.

Прочитано 14 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.