wrapper

Воскресенье, 26 февраля 2017 17:15

У Польші в жахливому ДТП загинула українська журналістка

Оцените материал
(0 голосов)

У Польщі внаслідок аварії загинула українська журналіст видання "Сегодня" Поліна Дорожкіна.

Повідомлення про аварію розмістила на своїй сторінці у Facebook головред видання Ольга Гук.

За її даними, аварія сталася через вантажівку, яка вилетіла на зустрічну смугу. Разом із журналісткою загинули ще двоє людей, які перебували в авто.

За даними видання "Сегодня", аварія сталася на трасі Вишкув - Острув-Мазовецька біля польського селища Дибков за участю фури і двох автомобілів. За даними польських ЗМІ, трагедія сталася 25 лютого близько 9:00.

Як повідомляє RMF FM, у фури, яка їхала у напрямку Варшави, лопнула шина, внаслідок чого машина виїхала на зустрічну смугу і врізалася в автомобілі. Троє з чотирьох осіб, які їхали у Peugeot з білоруськими номерами, загинули на місці, четвертий отримав травми і у важкому стані був доставлений в лікарню.

В автомобілі Opel їхали три громадянки Польщі. Усі вони отримали травми і були госпіталізовані.

 d373f70-avto

e3e37c6-avto2

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.