wrapper

Вторник, 24 января 2017 16:29

На Донбасі схопили бойовика, що захоплював будівлю донецької СБУ

Оцените материал
(0 голосов)

На пропускному пункті "Новотроїцьке" прикордонники затримали українця, який брав участь у захопленні будівлі донецької СБУ.

Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

"Сьогодні (24 січня – прим.ред.) в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" прикордонники Донецького загону затримали громадянина України, який перебував у складі незаконних збройних формувань на тимчасово окупованій території", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонники заздалегідь отримали оперативну інформацію про цього чоловіка. За даними правоохоронців, чоловік з 2014 року до січня 2015 року перебував у складі одного з батальйонів російських найманців.

Затриманий 32-річний українець розповів, що під час масових заворушень у 2014 році він брав участь у захопленні будівлі СБУ в Донецьку та ніс службу на блокпостах бойовиків.

Наразі затриманого передали співробітникам Нацполіції для з'ясування всіх обставин.

Прочитано 15 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.