wrapper

Пятница, 27 января 2017 17:42

Помер Болотов (оновлено)

Оцените материал
(0 голосов)

Колишній 20ватажок терористичної організації "ЛНР" Валерій Болотов помер. Про це пише російське агентство РБК з посиланням на одного з ватажків «ДНР» Олександра Бородая.

Бородай сказав виданню, що дізнався про смерть Болотова від його близьких, уточнивши, що не в курсі подробиць смерті.

Джерело РБК, близьке до Болотов, підтвердило його смерть «ЛНР» в п’ятницю, 27 грудня.

Валерій Болотов — уродженець міста Стаханова Луганської області. Служив у Вітебській повітряно-десантної дивізії, воюбвав в 1989 і 1990 років в Єревані і Нагірному Карабаху, був головою Спілки ветеранів повітрянодесантних військ Луганській області.

Валерій Болотов брав участь у захопленні ГУ СБУ в Луганській області. Пізніше оголосив себе «народним губернатором Луганщини».

Про смерть Болотова також повідомив луганський комуніст Ігор Гуменюк:

gumenyuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пізніше стало відомо, що екс-ватажок "ЛНР" Болотов помер від серцевого нападу:

"Валерій Болотов помер, попередньо, від серцевого нападу у своїй квартирі в Москві дві години тому. Йому раптово стало погано", - сказав глава сепаратистського інформцентру Костянтин Книрик, пише Рен.TV.

 

 

 

Прочитано 24 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.