wrapper

Четверг, 02 февраля 2017 15:48

Колишньому прокурору Криму оголосили про підозру у держзраді

Оцените материал
(0 голосов)

Прокуратура Автономної Республіки Крим оголосила підозру колишньому прокурору Кримського регіону з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Сергію Нянчуру за фактом державної зради (ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що С.М.Нянчур у березні 2014 року вступив на службу до незаконного органу, створеного окупаційними силами на підтримку утвердження на території України влади країни-окупанта, так званої Військової прокуратури Чорноморського флоту Російської Федерації", - повідомляється на офіційній сторінці прокуратури АРК. Він обійняв посаду першого заступника військового прокурора Чорноморського флоту Російської Федерації, на якій перебуває досі.

Санкція зазначеної статті КК передбачає позбавлення волі терміном 10-12 років, нагадують у прокуратурі.

Прочитано 11 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.