wrapper

Понедельник, 06 февраля 2017 15:39

Хуґ особисто зустрічався з російськими військовими на Донбасі

Оцените материал
(0 голосов)

Заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг заявив, що особисто зустрічався на Донбасі із російськими військовими.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Дійсно, у наших звітах ви можете прочитати про деякі випадки, коли ми зафіксували людей, які носили російську символіку. А також наші спостерігачі, включно зі мною, зустрічалися з людьми, які стверджують, що вони є членами підрозділів Російської Федерації. Підкреслюю, що саме ці люди стверджували, що вони є частиною цих підрозділів", - сказав він.

Хуг зазначив, що висновки повинні робити сторони конфлікту.

"СММ не уповноважена визначати сторони конфлікту", - додав він.

3 лютого місія ОБСЄ повідомила, що зафіксувала 31 тисячу вибухів уздовж лінії розмежування на Донбасі. Про це на засіданні Ради безпеки ООН заявив голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертурул Апакан.

За його словами, під час обстрілів використовується заборонена Мінськими домовленостями зброя, тому числі "Гради", танки, міномети та артилерія. Тільки 1 лютого спостерігачі нарахували 10 тисяч вибухів у зоні АТО.

Прочитано 6 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.