wrapper

Вторник, 07 февраля 2017 18:28

Нацгвардію відправляють до Олевська вгамовувати "бурштинові війни"

Оцените материал
(0 голосов)

У зв'язку із загостренням ситуації щодо незаконного видобутку бурштину, в місто Олевськ Житомирської області відправили 50 нацгвардейцев

Про це Громадському радіо розповів прес-секретар Національної гвардії України Вадим Голуб.

«Спільно з працівниками поліції нацгвардійці нестимуть службу з метою забезпечення публічної безпеки та порядку; попередження випадків незаконного вивезення лісу, металобрухту та бурштину. Протягом 2016 року на території Житомирської області військовослужбовцями Нацгвардії розкрито 41 злочин, затримано за підозрою у скоєнні злочину 117 осіб», — сказав Вадим Голуб.

Нагадаємо, в місті Олевськ Житомирської області 16 січня відбулася масова перестрілка за участю кількох десятків людей. Інцидент стався близько першої години ночі на центральній площі міста. В результаті вогнепальні поранення двоє людей загинули. Поранення отримали семеро осіб: четверо — жителі Олевського району і ще троє — львів’яни. Учасниками стрільби стали люди, які мають відношення до незаконного видобутку бурштину.

За фактом перестрілки в Олевську Житомирської області арештовані п’ятеро учасників. Також через стрілянину в Олевську на Житомирщині покарано 12 поліцейських.

Прочитано 72 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.