wrapper

Среда, 15 февраля 2017 12:06

Розвідка про вибух у Донецьку: Терористи розпилюють підприємство на металобрухт

Оцените материал
(0 голосов)

Причиною вибуху, що стався 14 лютого у Донецьку, було використання окупантами вибухонебезпечних предметів на Донецькому казенному заводі хімічних виробів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

За її даними, у такий спосіб терористи розпилюють підприємство на металобрухт.

"14 лютого на території Донецького казенного підприємства хімічних виробів стався вибух через недотримання заходів безпеки при поводженні з вибухонебезпечними предметами під час проведення особовим складом одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку 1 АК (Донецьк) ЗС РФ робіт зі збору та сортування металобрухту", - йдеться в повідомленні.

ГУР зазначає, що російське окупаційне командування продовжує використовувати зменшення інтенсивності бойових дій для грабування промислових об’єктів.

Як повідомлялося, 14 лютого, свідки в соціальних мережах казали, що близько 9 години за київським часом в районі Казенного заводу хімічних виробів стався вибух. Це північно-західна частина Донецька, в районі Пісків і Донецького аеропорту. Представники влади окупантів в Донецьку уточнили, що вибух стався в районі ремонтного цеху заводу.

Прочитано 64 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.