wrapper

Понедельник, 13 марта 2017 18:34

На Львівщині підліток намагався зістрибнути з дев'ятиповерхівки

Оцените материал
(0 голосов)

У місті Стебник на Львівщині 13 березня близько 12.00 школяр піднявся на дах дев'ятиповерхового будинку і намагався скоїти суїцид.

Про це повідомила поліція області.

Покінчити життя самогубством намагався 13-річний учень восьмого класу однієї з місцевих шкіл.

На місце події виїхали працівники поліції, психолог, а також представники інших служб.

"Хлопець поводився агресивно, нікого до себе не підпускав. Нам допомогла дівчинка, яка приятелювала з хлопцем. Вона піднялася до нього на дах і після тривалого спілкувалася врешті переконала його відійти від краю будинку, після чого правоохоронцям спільно з рятувальниками вдалося зняти його з даху", – розповіли у поліції.

Зазначається, що хлопець не постраждав і наразі перебуває під наглядом лікарів, з ним працюють психологи.

Правоохоронці ж встановлюють причини подібного вчинку школяра та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

1636526d8b4e12b1880e22778c8afb6a

 

Прочитано 45 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.